четвъртък, 4 февруари 2016 г.

Лак за нокти Perfect Gel Look 555




Здравейте!

Този лак гледах на рафта в едно магазинче близо месец. Фактът, който ме спираше да го закупя, е едно предишно разочарование с лаковете на Perfect и това, колко трудно се намира плътен лак от този тип.

Лакът представлява прозрачна основа с малки оранжеви, зелени и лилави чертички. В бутилката изглежда, че чеастичките са много и ще покрият добре на 2 пласта, но в действителност не е така. Покритието изобщо не е добро. Знам един трик за нанасяне на такива лакове - нанасям ги върху обикновена домакинска гъба и с нея потупвам върху нокътя и така покривността значително се увеличава. Опитах и с този лак, но не забелязах особена разлика, както ще видитв и Вие.

Показалец - нанесен с гъба; среден пръст - 1 слой; безименен пръст - 2 слоя.

Иначе четката е от любимите ми - широка и плоска. Сваля се по-лесно от глитърни лакове, но е толкова груб и грапав, че дори и 2 слоя топ лак не са достатъчни.


Лака закупих за 2,70лв. Имайки предвид незадоволителната покривност и предишното ми разочарование с друг лак от марката, смятам цената за неоправдана и бих се замислила за покупката на друг лак на марката.

Може да ме намерите и във Facebook.

Няма коментари:

Публикуване на коментар